Fernando Alonso: “Ik hoop dat Button in de F1 blijft”

Jenson Button zijn toekomst in de Formule 1 is hoogst onzeker, maar de Brit krijgt alvast steun van Alonso, die hoopt dat de Brit ook volgend jaar nog in de Formule 1 actief zal zijn.

Fernando Alonso wordt reeds geruime tijd aan een racezitje bij McLaren gelinkt en de Spanjaard zal daardoor waarschijnlijk het racezitje van Button of Magnussen innemen. De kans lijkt het grootst dat Magnussen dan mag blijven en Button plaats moet maken, al is nog niets zeker.

Uitgerekend Fernando Alonso hoopt dat Jenson Button ook volgend jaar nog in de Formule 1 zal rijden. Nog één race te gaan en zowel Magnussen als Button weten nog niet of ze volgend seizoen ook nog voor McLaren zullen rijden. Wel wordt verwacht dat er voor de laatste race van het seizoen in Abu Dhabi duidelijkheid zal zijn over de eventuele samenwerking tussen Alonso en McLaren.

“Hopelijk blijft hij in de Formule 1,” zei Alonso tegenover de BBC. “Hij is een zeer getalenteerd rijder, heeft een goed karakter en is een fijn mens. De mensen houden van hem.”

“Of we hem ook volgend jaar op de grid zullen zien? Dat moet je aan McLaren vragen,” aldus de Spanjaard.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print