Fernando Alonso is radeloos

Fernando Alonso maakte de overstap avn McLaren naar Renault. De Spanjaard wist op voorhand dat het een moeilijk seizoen zou worden bij de Franse renstal. Alonso hoopte op het beste maar kijkt na de GP van Maleisië teleurgesteld terug op de voorbije twee races.

"Het was enigzins wat we hadden verwacht. We wisten reeds op voorhand dat het moeilijk zou worden om bij de eerste acht te finishen. Mocht Massa niet zijn uitgevallen, dan waren we tijdens de race op de negende plaats geëindigd, daar waar we ook tijdens de kwalificatie eindigden," zei Alonso tegenover de Spaanse krant AS.

Alonso eindigde in Maleisië achtste en dat was niet wat hij had verhoopt. De Spanjaard is na de race in Maleisië duidelijk aangeslagen door de mindere prestaties die Renault neerzet. De glorietijd van de twee wereldtitels van de Spanjaard bij Renault lijkt verder weg dan ooit tevoren.

"Ik ben enigzins radeloos en denk dat het in Bahrein ook niet goed zal gaan," klinkt het bij Alonso. "Pas in Barcelona zullen we nieuwe verbeteringen op de wagen hebben, maar ik vrees dat alle andere teams dan ook verbeteringen zullen hebben."

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print