Fernando Alonso mag ziekenhuis verlaten en herstelt thuis verder

Alpine F1 team
Alpine F1 team

Het Alpine F1 team heeft in een statement laten weten dat Fernando Alonso na zijn fietsongeluk ontslagen is uit het ziekenhuis en thuis verder zal herstellen.

Alonso werd vorige week tijdens een training op zijn fiets in de buurt van het Zwitserse Lugano aangereden door een wagen. De tweevoudig F1-kampioen liep een kaakbreuk op maar werd succesvol geopereerd.

Even werd gevreesd dat Alonso door het ongeluk de start van het F1-seizoen zou missen maar het Alpine F1 team liet al vlug weten dat de seizoensstart niet in gevaar komt. Alonso heeft ondertussen het ziekenhuis ook mogen verlaten en zal thuis verder herstellen.

“Na een periode van 48 uur onder observatie in het ziekenhuis in Zwitserland is Fernando Alonso nu uit het ziekenhuis ontslagen om thuis verder te herstellen,” zo luidt het in een statement van het Alpine F1 team.

“Hij zal nu een korte periode van volledige rust hebben alvorens hij geleidelijk aan zijn training zal hervatten om zich voor te bereiden op het begin van het seizoen.”

“We bedanken jullie voor de steun en warme wensen voor Fernando zijn herstel.”

Profiteer vandaag van uitzonderlijke aanbiedingen bij Bol.com!!!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022