Fernando Alonso reageert op sublieme wijze op geruchten dat hij met Taylor Swift een koppel vormt

Aston Martin F1 team
Aston Martin F1 team

Vormen Fernando Alonso en de Amerikaanse zangeres Taylor Swift een koppel? De geruchtenmolen draait op volled toeren en dat is ook Alonso niet ontgaan. De tweevoudig F1-kampioen reageerde op sublieme wijze op de geruchten.

Fernando Alonso is sinds kort single, hetzelfde geldt voor Taylor Swift. Daarbij moeten heel wat fans gedacht hebben dat één plus één twee is en de geruchtenmolen over het koppel Alonso-Swift was een feit. Alonso op zijn beurt speelt het spelletje dan weer graag mee en dat deed hij door op sublieme wijze een video op TikTok te plaatsen waarin heel wat referenties naar Taylor Swift zitten. Swift op haar beurt reageerde niet op de geruchten.

In de TikTok-video die Alonso online plaatste horen we uiteraard muziek van Taylor Swift, meer bepaald het liedje ‘Karma’ en is dat nu niet juist een beruchte uitspraak die Alonso eens in zijn F1-bolide deed?

Als tekst bij de video schreef Alonso “Race week era”, een verwijzing naar de tour die Taylor Swift momenteel doet genaamd ‘The Eras Tour’.

Alonso plaatste ook in de reacties op zijn video enkele sublieme reacties. Zoals bijvoorbeeld ‘Feeling 33′. Alonso mag dit seizoen dan wel de oudste rijder op de F1-startgrid zijn, hij voelt zich jonger en is op zoek naar zijn 33ste F1-overwinning. 33 is niet geheel toevallig de leeftijd van Taylor Swift en hij citeert ook haar nummer ’22’ waarin ze zingt over ‘Feeling 22’

De video staat bol van de verwijzingen naar Taylor Swift maar echt een koppel? Wij denken het niet …

@fernandoalonso

Race week era? #F1 #F1TikTok #Formula1

♬ karma sped up – ✨️j <3 ✨️
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print