“Fernando Alonso wil Sebastian Vettel bij Ferrari vervangen”

Volgens bronnen van ‘F1-insider’ zou niemand minder dan Fernando Alonso kandidaat zijn om Sebastian Vettel eventueel bij Ferrari te vervangen.


Eerder deze week schreven we reeds dat Sebastian Vettel na de eerste contractonderhandelingen een eerste voorstel van Ferrari zou gekregen hebben. Vettel zou aanzienlijk salaris moeten inleveren en zich ook tevreden moeten stellen met een contract van slechts één jaar.

Uiteraard zullen de onderhandelingen over een nieuw contract verder worden gezet maar ondertussen duiken ook al lijstjes op met rijders die Sebastian Vettel eventueel zouden kunnen vervangen.

Ferrari zou er alvast mee rekening houden dat Vettel eind 2020 eventueel het team verlaat. Carlos Sainz, Antonio Giovinazzi en Daniel Ricciardo zouden alvast op de shortlist van de Italiaanse renstal staan.

Maar er is nog een andere opmerkelijke kandidaat. Volgens bronnen van ‘F1-insider’ zou niemand minder dan Fernando Alonso zich als kandidaat naar voor schuiven.

De Spanjaard reed van 2010 tot en met 2014 voor de Scuderia en werd toen maar liefst drie keer tweede in het kampioenschap. Alonso vertrok met zo goed als slaande deuren en blies ook heel wat bruggen op door enkele scherpe uitspraken te doen.


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}