“Fernando zal op een dag voor Ferrari rijden”

Ferrari-president Luca di Montezemolo verklaarde op vrijdag aan de pers dat Fernando Alonso op bepaalde dag voor de Italiaanse renstal zou rijden. Echter zou de kans dat dit in 2010 al gebeurt eerder klein zijn.

“Vroeg of laat zal Fernando wel voor Ferrari mogen strijden maar de kans dat dat in 2010 al zal gebeuren is erg klein. Ferrari beschikt momenteel over Kimi Raikkonen, Felipe Massa, Michael Schumacher, Giancarlo Fisichella, Marc Gene en Luca Badoer dus we hebben voorlopig voldoende rijders voor 2010. We zullen moeten afwachten om te zien wat deze jongens ons nog kunnen bieden. Zelf ben ik een groot supporter van Alonso en daarom zal hij vroeg of laat zeker voor Ferrari kunnen rijden”, aldus Luca di Montezemolo.

Voor de supporters die hoopten op de overstap van Alonso naar de Italiaanse renstal is er voor alle duidelijkheid nog steeds hoop. De verklaring zou enerzijds best tot de werkelijkheid kunnen behoren maar een feit is dan ook weer dat Luca di Montezemolo niet zou gelogen hebben indien men morgen wel met een bevestiging van de overstap komt aankloppen. Het zou immers niet de eerste keer zijn dat de ene renstal de anderen even op een dwaalspoor zet.

Ook het feit dat de Spaanse bank Santander een overeenkomt bereikte met Ferrari is op zich een groot teken dat Alonso toch nog zal overstappen. Santander zal de komende vijf seizoenen als sponsor dienen, een periode die ook Alonso zou eisen van de Italiaanse renstal.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}