Ferrari: “Alles is uitgepraat tussen Vettel en Leclerc”

Volgens een woordvoerder van Ferrari hebben Sebastian Vettel en Charles Leclerc na hun veelbesproken aanrijding in Brazilië alles uitgepraat.


Tijdens de Braziliaanse GP reden Vettel en Leclerc tijdens een intens gevecht tegen elkaar waarna beide Ferrari-rijders moesten opgeven. Veel insiders zien daarin nu al een strijd om de nummer 1-status in 2020.

Teambaas Mattia Binotto liet na afloop van de race weten dat hij met beide rijders zou samenzitten en dat is eerder deze week ook gebeurd. Volgens een woordvoerder van Ferrari is de voorbije week alles uitgeklaard.

“Sinds zondag hebben Mattia en de rijders iedere dag met elkaar gesproken, net zoals ze dat anders ook doen,” aldus een woordvoerder van Ferrari tegenover de ‘BBC’.

“Er was geen officiële bijeenkomst of video conferentie. Alles is nu uitgepraat en we focussen ons nu op de race in Abu Dhabi.”

Grote vraag is nu echter hoe het verder moet volgend jaar. Indien Ferrari in 2020 voor de wereldtitel wil gaan zal er na verloop van tijd immers een nummer 1-status toegekend moeten worden aan één van beide rijders. Dat belooft dus nog vuurwerk te geven tijdens de eerste races van volgend seizoen …
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Select juli 2021Select juli 2021