Ferrari-baas ontkent geruchten over Fernando Alonso

Ferrari-baas Luca di Montezemolo ontkent formeel de geruchten die de ronde doen over Fernando Alonso.
image
Het is zomerpauze en dat is altijd het ideale moment om roddels en speculaties te doen. Uiteraard schakelt het silly season dan steeds een versnelling hoger en Fernando Alonso stonds de voorbije dagen en weken meermaals in het middelpunt van de belangstelling.

Er werd gespeculeerd over eisen die Alonso stelde (Lees: Alonso eist jaarsalaris van 35 miljoen in ruil voor contractverlenging bij Ferrari), maar ook over het verlaten van Ferrari. Alonso reageerde al via Twitter (Lees: Fernando Alonso: “Leugens blijven leugens, hoe vaak je ze ook herhaalt”).

Nu laat ook Luca di Montezemolo, de grote baas bij Ferrari, via de officiële website van Ferrari verstaan dat we niets van de speculaties en geruchten moeten geloven.

“We kennen het geluk om twee fantastische kampioenen in ons team te hebben die samen met het team volop werken om opnieuw competitief te worden. Uiteraard worden er, net als tijdens iedere zomer, ongefundeerd roddels over zogezegde problemen en onnozele geruchten verspreid. Zoals die bijvoorbeeld over Alonso zijn contract en die over de rijders hun salaris. We weten dat er tijdens de zomer steeds belachelijke verhalen de ronde doen. Onze rijders moeten nu kunnen relaxen om terug naar hun topvorm te kunnen terugkeren. Het seizoen duurt nog lang en Fernando en Kimi moeten in topvorm zijn. en wat Kimi betreft, ik wens hem het allerbeste wanneer hij vader wordt,” aldus Luca di Montezemolo.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}