Ferrari doneert 1 miljoen euro aan slachtoffers van overstromingen

Ferrari
Ferrari

De voorbije dagen werd de regio van Emilia-Romagna getroffen door verschrikkelijk noodweer. In Italië is een enorme golf van solidariteit ontstaan en ook Ferrari doet haar duit in het zakje door een miljoen euro te doneren.

Ferrari doneert het bedrag aan de ‘Emilia-Romagna Region’s Agency for Territorial Safety and Civil Protection’. Het geld zal gebruikt worden om de slachtoffers van de overstromingen te steunen en dan in het bijzonder het herstellen van de infrastructuur alsook het management van de ‘hyrdogeologische instabiliteit’.

“In deze moeilijke tijden staat Ferrari altijd samen met de community,” aldus Ferrari CEO Benedetto Vigna. “We wilden concrete en snelle hulp bieden aan de bevolking van Emilia-Romagna, die een enorme beproeving ondergaat door deze verschrikkelijke ramp. Samen met de gecoördineerde hulp van de lokale autoriteiten, die we enorm dankbaar zijn voor hun erg harde werk, moet dit geld voor enig comfort bieden en een tastbaar teken zijn van de solidariteit van de gehele Ferrari-familie.”