Ferrari focust zich op de titelstrijd en niet op de rijders voor 2014

De voorbije dagen was er veel te doen over de rijdersbezetting bij Ferrari in 2014. Ook de geruchten over een mogelijke komst van Kimi Raikkonen doken op, maar bij Ferrari zeggen ze dat ze zich volledig focussen op de titelstrijd.
image
Keert Kimi Raikkonen terug naar Ferrari, er lijkt de jongste dagen over niets meer te zijn geschreven dan over de Fin en Ferrari. Dat Raikkonen niet van Lotus naar Red Bull zal gaan en Ricciardo voor Red Bull zal gaan rijden lijkt nu echt wel zo goed als vast te staan. Bij Ferrari houden ze echter de lippen stijf op elkaar als het over de rijdersbezetting in 2014 gaat.

De Italiaanse renstal laat weten dat het zich enkel wil concentreren op het huidige seizoen en de titelstrijd.

“We hebben het reeds meermaals gezegd: de rijdersbezetting is geen prioriteit voor ons,” aldus Stefano Domenicali, de teambaas bij Ferrari. “Wat telt is Alonso en Massa de best mogelijke kans geven om hen voor de anderen te doen finishen. Dit hebben we nodig om succes te kunnen boeken. Iedereen binnen het team moet zijn of haar uiterste best doen en dat op alle niveau’s binnen het team.”

“Indien we hen een wagen geven waarmee ze kunnen winnen dan ben ik ervan overtuigd dat ze weten wat ze ermee moeten doen om te winnen. Indien we er allemaal in geloven dan kunnen we ons doel bereiken,” besluit Stefano Domenicali.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}