"Ferrari heeft bewijsmateriaal tegen Stepney"

De zaak Stepney blijft doorgaan. Stepney verklaarde onlangs nog dat er een vuil zaakje aan de gang is tegenover hem en dat hij gewoon op vakantie was en niet Italië ontvluchtte zoals door diverse media werd gemeld.

Ferrari beweert nu echter dat ze over bewijsmateriaal beschikken dat tegen Stepney kan gebruikt worden.Tegenover Auto Motor und Sport heeft een woordvoerder van Ferrari verklaard dat ze in het bezit zijn van materiaal dat de illegale handelingen van Stepney aantoont.

Door de verklaring wordt ook duidelijk dat het niet om sabotage zou draaien zoals eerder werd beweerd en dat ondanks eerdere berichten over een mysterieus wit poeder dat bij de tankinlaat van de wagen van Massa werd gevonden, alsook een mogelijk incident in de windtunnel. Het zou echter om spionage gaan, waarbij er bedrijfskritische informatie zou gelekt zijn, waaronder ondermeer blauwdrukken van onderdelen en wagens, en dit aan rivaliserende teams.

Het verhaal Stepney begint zo meer en meer te gelijken op een eerdere zaak waarbij (ex-)medewerkers van Ferrari informatie zouden gelekt hebben aan Toyota.

Klik hier en scoor Sinterklaas-deals met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sint 2023Sint 2023