Ferrari kiest voor vaccinatie personeel in Bahrein en wil daarmee een duidelijke boodschap verspreiden: “Laat je vaccineren”

Pfizer
Pfizer

Het koninkrijk Bahrein wil iedereen van de F1 de komende twee weken de kans geven om zich te laten vaccineren en dat zorgt voor toch wat verschillende meningen onder de F1-teams, dat vertelt ‘Sky Sports’-reporter Craig Slater. Het Ferrari F1-team heeft echter een duidelijke boodschap voor iedereen: “Vaccineren is belangrijk”.

Eind februari liet het koninkrijk Bahrein weten dat het hele Formule 1-circus zich kon laten vaccineren tijdens de pre-season testen en het raceweekend. De F1 zelf heeft al laten weten dat ze zich niet als groep zal laten vaccineren in Bahrein terwijl miljoenen mensen in Europa nog op hun prik wachten.

Ze laten echter wel de keuze aan iedereen individueel, net zoals de teams dat doen. Bij Ferrari wordt er meteen volop gebruik gemaakt van de kans tot vaccinatie.

Ferrari voegde daar wel aan toe dat er voor de jongere engineers in hun team er in hun thuisland Italië nog geen perspectief is om op middellange termijn een vaccin te krijgen. Het opteren voor het vaccin wordt er dan ook beschouwd als een mogelijkheid om je collega’s, vrienden en familie in het thuisland Italië te beschermen.

Ze zien dan ook het groen licht geven voor hun personeel als een kans om het belang van je te laten vaccineren te benadrukken en de twijfel weg te nemen die er bij sommige groepen daaromtrent nog bestaat. In Italië zijn er heel wat anti-vaxxers en Ferrari wil duidelijk de boodschap uitdragen dat vaccineren belangrijk is.

Slater benadrukt ook nog dat dit niet betekent dat er vaccins van de bevolking van Bahrein worden ingepikt, elke inwoner van Bahrein heeft de kans om zich in te schrijven via een app om zich te laten vaccineren.

Profiteer vandaag van uitzonderlijke aanbiedingen bij Bol.com!!!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022