Ferrari: “Kleine upgrades voor Russische GP maar de pijnpunten blijven”

Ferrari plant enkele kleinere upgrades voor haar F1-bolide. De kleine aanpassingen aan de SF1000 zullen volgens teambaas Mattia Binotto echter niet tot een plotse ommekeer en grote vooruitgang leiden.


De SF1000 was van bij het begin van het seizoen een wagen die niet competitief genoeg was en die ver verwijderd was van Mercedes dat opnieuw het F1-seizoen domineert. Meer zelfs, Charles Leclerc en Sebastian Vettel ondervinden zelfs moeite om in Q3 en in de punten te geraken.

Na enkele dramatische races introduceert Ferrari voor de GP van Rusland enkele nieuwe upgrades op haar wagen. Het gaat hierbij echter om erg kleine upgrades die de algehele performance van de SF1000 niet opeens veel sneller zullen maken.

“Er zullen kleine upgrades zijn maar ze zullen het algemene beeld niet veranderen,” blikt Mattia Binotto vooruit naar de GP van Rusland.

“Ik denk dat ze momenteel tijdens de races helemaal niet competitief genoeg zijn, we vragen ook te veel van onze banden. Deze upgrades zullen dit echter niet aanpakken.”

Het ziet er naar uit dat Ferrari steeds meer haar focus op 2021 begint te leggen, aangezien er dan iets meer mogelijkheden zijn om de wagen te verbeteren.

“We moeten onze projecten bekijken met 2021 in het achterhoofd. Het zal allemaal iets meer tijd vergen,” besloot de teambaas van Ferrari.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print