“Ferrari maakt rijdersduo 2014 niet in Monza bekend”

Ferrari gaat in Monza geen mededeling doen met betrekking tot haar rijdersduo voor volgend seizoen.
image
Die conclusie valt af te leiden uit de publicatie van de recentste column in de rubriek ‘The Horse Whisperer’ op de website van Ferrari. ‘The Horse Whisperer’ is zowat de spreekbuis van Ferrari waarin het vrij haar mening geeft over allerlei gebeurtenissen. Deze keer gebruikt ‘The Horse Whisperer’ als passende titel voor de column: “One swallow doesn’t make a summer”, daarmee verwijzend naar de geruchten die op twitter circuleren.

Met een mededeling via ‘The Horse Whisperer’ wil het de geruchten ontkennen die recent op twitter verschenen en van Italiaanse journalisten afkomstig waren. Daarin wordt beweerd dat Ferrari in Monza zal aankondigen dat het een overeenkomst heeft met Kimi Raikkonen en dat er een bekendmaking zal plaatsvinden in Monza.

Ferrari ontkent dat het tijdens het weekend van de GP van Italië haar rijdersduo zal bekendmaken en het laat ook weten dat er tot op vandaag nog steeds geen beslissing is genomen met betrekking tot het rijdersduo voor 2014.

“Ik moet hen die een koortsachtige verbeelding hebben en in spanning op Monza zitten te wachten teleurstellen. De gewoonte die er volgens jullie is om daar aankondigingen te maken bestaat immers niet,” luidt het in ‘The Horse Whisperer’. “Men moet naar de realiteit kijken en dan zal je zien dat er sinds 1991, wanneer de persdienst van Maranello voor het eerst haar mededelingen op papier begon te zetten, tijdens de thuisrace in Monza nog maar twee keer een mededeling was met betrekking tot de rijders en dat was in 2006 en 2008.”

“En wat die liefhebbers van vogels en hun obsessie voor twitteren betreft, wel die kunnen best rustig worden want er is geen aankondiging in zicht. Waarom? Simpelweg omdat er nog geen beslissingen genomen zijn. Verder worden belangrijke beslissingen, net zoals in een familie, samen genomen en dit op het juiste moment en niet omdat er bijna een specifieke dag op de kalender wordt bereikt,” besluit ‘The Horse Whisperer’.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print