Ferrari neemt 18-jarige broer van Charles Leclerc op in Driver Academy

Arthur Leclerc, de broer van Charles Leclerc, is door Ferrari opgenomen in haar Driver Academy. Naast Leclerc werd ook Dino Beganovic toegevoegd aan het junior-programma van Ferrari.


In de Ferrari Driver Academy opgenomen worden zorgt ervoor dat je een intense begeleiding van Ferrari krijgt, je wordt als het ware klaargestoomd voor een eventuele toekomst in de Formule 1. Die eer valt nu dus op Arthur Leclerc, de 18-jarige broer van Ferrari-rijder Charles Leclerc te beurt.

Het voorbije seizoen was Arthur Leclerc actief in de Duitse Formule 4. Leclerc won de raceklasse en behaalde maar liefst zeven podiumplaatsen.

Arthur Leclerc zal met het Prema Powerteam deelnemen aan het ‘Formula Regional European Championship’. Charles Leclerc won in 2017 samen met Prema het Europees Formule 2-kampioenschap.

“Ik ben zeer blij dat ik samen met één van de beste teams in de junior-raceklassen zal deelnemen aan het ‘Formula Regional-kampioenschap’,” aldus Arthur Leclerc.

“Ik deed twee jaar geleden samen met Prema mijn eerste test in de eenzitterij en ik heb er altijd van gedroomd om met hen te racen.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen