Ferrari over toekomst Raikkonen: “Wij hebben geen haast en hij ook niet”

Ferrari-teambaas Maurizio Arrivabene is tevreden over Kimi Raikkonen en zijn prestaties. De Italiaanse renstal biedt de Fin voorlopig echter geen nieuw contract aan.

Kimi Raikkonen moest afgelopen zondag tevreden zijn met de vierde plaats tijdens de GP van Europa. De Fin reed echter in dienst van teamgenoot Sebastian Vettel en het team. Toen Vettel tijdens de race achter Raikkonen kwam te liggen ging de Fin onmiddellijk aan de kant.

Teambaas Maurizio Arrivabene is dan ook erg tevreden over de Fin. Volgens Arrivabene presteert Raikkonen opnieuw beter en rijdt hij duidelijk in dienst van het team. Hij is volgens Arrivabene een ideale teamgenoot voor Vettel.

“Kimi is terug waar hij hoort te zijn. Zijn vormpeil zit goed en hij is volledig gefocust op het uitoefenen van zijn job,” zegt Arrivabene. “Op zondag toonde hij dat hij een goede teamgenoot voor Sebastian is.”

“Wanneer je naar Kimi kijkt dan zie je dat hij tijdens een bepaald moment in de race in een sector sneller was. Hij doet zijn ding. We wachten momenteel af. We zijn niet gehaast en ook Kimi is niet gehaast.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print