Ferrari reageert na EK-winst Italië op sublieme wijze op uithaal van Mercedes

Ferrari
Ferrari

Ferrari heeft op een erg eenvoudige maar tegelijkertijd sublieme wijze gereageerd op een post van het Mercedes F1 team op Twitter waarin het in de aanloop naar de EK-finale uithaalde naar Ferrari.

Gisteren schreven we al dat Mercedes in de aanloop naar de finale van Euro 2020 op Twitter uithaalde naar Ferrari. Het deed dat aan de hand van onderstaande post, om er vervolgens nog fijntjes aan toe te voegen: “It’s coming Rome or it’s coming home, what do you think?”

Het zag er lang goed uit voor het Engelse voetbalteam maar uiteindelijk was het Italië dat zich na verlengingen en strafschoppen tot Europees kampioen wist te kronen. Voor Ferrari het moment om luttele minuten na de ontknoping op erg eenvoudige maar tegelijkertijd sublieme wijze te reageren op de eerdere uithaal van Mercedes.

Uiteraard waren ook heel wat F1-fans er als de kippen bij om te reageren op de posts van het Mercedes F1 team. Daarbij werd vooral verwezen naar de achterstand die het team en Lewis Hamilton momenteel op Max Verstappen en Red Bull hebben. Daarnaast werd uiteraard ook nog eens stevig gewezen op het feit dat Italië de finale had gewonnen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner SpeelgoedSpeelgoed