Ferrari roept Massa op om zijn rol te spelen

En daarmee bedoelen we geen teamorders, maar het afsnoepen van punten van de concurrentie.
Uiteraard is Ferrari erg tevreden met de twee overwinningen die Alonso de voorbije races behaalde. Maar de Italiaanse renstal zou graag zien dat Felipe Massa wat meer punten afsnoept van de concurrentie.

Met een derde plaats deed Massa alvast zijn ding in Italië maar technische problemen verhinderden dan weer zijn kansen op succes in Singapore. Toch, over gans het seizoen gezien, zou de Braziliaan best wat meer punten mogen behaald hebben. Massa’s puntentotaal van 128 punten staat immers in schril contrast met de 191 punten van zijn Spaanse teamgenoot. Meer zelfs, Massa staat op ruime afstand van de top vijf.

Ferrari hoopt dat de Braziliaan tijdens de laatste vier races een tandje bij kan steken en zo punten afsnoept van de concurrentie. Dit kan Alonso een heel stuk vooruit helpen in zijn titelstrijd.

“Ik wil dat Felipe de komende vier races punten afpakt van de concurrentie,” zei Luca di Montezemolo tegenover Gazzetta dello Sport.

“In Singapore kende hij pech maar hij is in vorm en kan ook winnen. Wie voor Ferrari rijdt, die rijdt niet voor zichzelf maar voor het team. Wie voor zichzelf wil rijden die zal het team moeten trotseren,” waren de niet mis te verstane woorden van de Ferrari-baas.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

SelectSelect
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print