Ferrari stelt grote update toch uit tot in Hongarije, wel ingrijpend gewijzigde voorvleugel

Ferrari zal dan toch niet met een groot pakket aan updates verschijnen tijdens de tweede race in Oostenrijk, wel introduceert het een ingrijpend gewijzigde voorvleugel.


Na de zeer teleurstellende performance tijdens het eerste raceweekend op de Red Bull Ring liet Ferrari verstaan dat het met spoed de updates die oorspronkelijk gepland stonden voor Hongarije vervroegd wou introduceren tijdens de tweede race in Oostenrijk.

Nu blijkt dat Ferrari het groot pakket aan updates dan toch niet in Oostenrijk zal introduceren maar pas in Hongarije, de derde race van het nieuwe F1-seizoen 2020.

Wel komt Ferrari met een ingrijpend gewijzigde voorvleugel. Op zich rijden de teams ieder raceweekend met een andere voorvleugel, dit afhankelijk van het circuit waarop gereden wordt. Aangezien er nu twee races na elkaar op hetzelfde circuit plaatsvinden is het des te interessanter om de verschillen tussen beide exemplaren van de voorvleugel te zien.


Uit nieuwe berichten van op de Red Bull Ring blijkt ondertussen dat Ferrari alsnog een nieuwe vloer en mogelijk een nieuwe achtervleugel op één van beide wagens zou uittesten.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print