“Ferrari strijdt in 2022 opnieuw mee voor de F1-titel”

Ferrari
Ferrari

Volgens Mercedes-motorsportbaas Toto Wolff zien we Ferrari volgend seizoen in de Formule 1 opnieuw meestrijden voor de titel.

Na een bijzonder teleurstellend seizoen vorig jaar, het slechtste seizoen van Ferrari in vele jaren, is de Scuderia dit jaar bezig aan een stevige remonte. Ferrari staat momenteel samen met McLaren gedeeld derde in het kampioenschap en volgens Toto Wolff zien we Ferrari in 2022 opnieuw strijden voor de titel.

Volgens Toto Wolff zullen Mercedes en Red Bull de sport blijven domineren maar krijgen ze waarschijnlijk het gezelschap van Ferrari. Meer zelfs, de Mercedes-motorsportbaas hoopt er zelfs op.

“Ik ga er vanuit dat Ferrari in 2022 voor de wereldtitel kan strijden,” vertelde Toto Wolff tegenover ‘Speedweek’. “We hebben volgend jaar nood aan een kampioenschap waarbij er ideaal gezien zo’n vier of vijf teams races weten te winnen en Ferrari moet één van die teams zijn.”

“Ferrari beschikt over een sterk rijdersduo. Ze zijn hersteld van een bijzonder zwak seizoen in 2022 en hebben heel wat vooruitgang geboekt.”

“Hopelijk zullen ze in 2022 mee vooraan meestrijden tegen Red Bull, McLaren, ons, Aston Martin en wie dan ook. Des te meer teams, des te interessanter voor de fans.”

Neem deel aan het GP van Rusland-spel: prijzenpot van minstens 500 euro !!!

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Select juli 2021Select juli 2021