Ferrari-teambaas: “Helmut Marko van Red Bull moet mij de les niet spellen”

Ferrari-teambaas Maurizio Arrivabene heeft gereageerd op de uitlatingen van Red Bull-adviseur Dr. Helmut Marko.

De uitspraken van Sebastian Vettel over de boordradio blijven voor hevige reacties zorgen. Zo liet Dr. Helmut Marko weten dat de uitspraken een viervoudig wereldkampioen onwaardig zijn.

Ondanks de zware woorden die er vielen besloot de FIA om Vettel niet te bestraffen. Het laatste woord over de uitspraken van Vettel is echter nog niet gevallen. Zo reageert Ferrari-teambaas Maurizio Arrivabene nu immers op de uitspraken van Marko.

“Ik denk dat iedereen zich moet focussen op zijn eigen problemen want iemand beschuldigen is niet juist,” aldus Arrivabene. “Helmut Marko of wie dan ook moet mij de les niet spellen.”

Tegen het einde van de race was Arrivabene hevig gesticulerend aan de pitmuur van Ferrari te zien. Volgens Arrivabene zelf was dat niet richting een ander team bedoeld maar naar zijn eigen medewerkers.

“Natuurlijk was ik erg boos maar het had niets te doen met de andere teams. Ik was met mijn mensen aan het praten zodat er met Charlie Whiting werd gepraat. Ik concentreerde mij daarop. Jullie kennen mijn karakter, mijn passie,” besluit Arrivabene.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022