Ferrari: “Transfergeruchten Alonso zijn pure speculatie”

Eerder deze week wisten we jullie te vertellen dat Ferrari en Fernando Alonso vanaf 2010 wel eens konden gaan samenwerken. Niets is echter al officieel en Ferrari ontkent momenteel dan ook de geruchten.
Zo zou er ook een evenement aan het einde van het seizoen verplaatst worden naar Valencia om Alonso en de Spaanse bank Santander te verwelkomen.

Vorig seizoen al werd Alonso aan de Italiaanse renstal gelinkt maar achteraf bleek niets minder waar te zijn. De Spaanse bank Santander reageerde destijds meteen en maakte bekend als sponsor te willen dienen voor Ferrari, maar dan enkel als Alonso een zitje krijgt.

Het zou alvast een erg belangrijke overstap zijn want Alonso wil zijn derde titel behalen. De Spanjaard wil de galerij der groten binnen en meteen ook wijlen Ayrton Senna evenaren. De Spaanse rijder is ervaren en wil aan de top meedraaien maar Renault kan hem het materiaal daarvoor niet geven. De pers klopte aan bij Ferrari en daar sprak een woordvoerder hen toe.

“We kunnen onze tijd niet verspillen door commentaar te geven op al jullie geruchten. Het enige dat men moet onthouden is dat Felipe Massa en Kimi Raikkonen een overeenkomst hebben tot 2010”, zo vertelde men bij Ferrari.

Ferrari en Alonso zouden naar verluidt willen wachten tot de GP van Monza om officieel bekend te maken dat de overstap eindelijk een feit is. De F1 telt erg veel supporters in Spanje en Italië en dat kan de sport aardig wat geld opleveren. Bernie Ecclestone steekt het niet onder stoelen of banken, volgens hem moest Alonso er al bezig zijn.

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print