Ferrari verschijnt met sterk gewijzigde F1-bolide in Oostenrijk

Volgens berichten in de Italiaanse media zal Ferrari met een sterk gewijzigde F1-bolide aan de start van de eerste race in Oostenrijk verschijnen.


Tijdens de wintertests in Barcelona liet Ferrari geen al te beste indruk na. Het leek alsof Mercedes en Red Bull duidelijk sneller waren dan de Scuderia en ook teambaas Mattia Binotto liet in de aanloop naar de GP van Australië verstaan dat de fans geen overwinning van Ferrari moesten verwachten.

Die GP van Australië kwam er uiteindelijk niet maar wel een wekenlange sluiting van de F1-fabrieken door het coronavirus. Desondanks hoopt Ferrari wel dat het haar wagen in de tussentijd heeft kunnen verbeteren.

De Ferrari SF1000 zou volgens Italiaanse media alvast grondig verbeterd zijn. De motor zou maar liefst 15 pk krachtiger zijn en ook de versnellingsbak zou verbeterd zijn.

Daarnaast zou ook de koeling van de wagen verbeterd zijn, iets dat tijdens de races in Oostenrijk vaak een probleem is bij veel wagens omdat er op grote hoogte gereden wordt en er veel volgas wordt gegeven.

Pas op 5 juli zullen we echter een eerste indicatie krijgen of Ferrari en haar SF1000 inderdaad competitief zijn of dat ze zoveel mogelijk de schade moeten zien te beperken.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print