Lando Norris: “We moeten overwegen om meer risico’s te nemen”

Een sterk ingekort F1-seizoen zorgt ervoor dat er tijdens iedere race meer te winnen of verliezen valt. McLaren-rijder Lando Norris overweegt daardoor om komend seizoen tijdens de races iets meer risico te nemen.


Voorlopig maakte Liberty Media alleen nog maar acht Europese races voor de nieuwe F1-kalender bekend. Daar zullen er waarschijnlijk nog enkele aan toegevoegd worden maar het ziet er wel naar uit dat we een sterk ingekort F1-seizoen zullen krijgen.

Volgens Lando Norris zullen de rijders daardoor moeten bekijken hoe ze alles gaan benaderen, er is immers minder ruimte om in de fout te gaan. Desondanks zou Norris toch overwegen om meer risico te nemen.

“Het is iets dat ik met mijn engineers moet bespreken, iets dat we als team moeten bekijken wat het beste is voor zowel het team als mezelf,” aldus Lando Norris tegenover ‘Motorsport.com’.

Bij Norris zelf ligt de focus alvast op het verbeteren van zijn eigen prestaties om uiteindelijk ook tijdens een ingekort F1-seizoen de nodige progressie te behalen.

“Er zijn uiteraard dingen die ik moet verbeteren. Ik ben er echter van overtuigd dat ik het beter kan doen. We zullen in Oostenrijk bekijken hoever we staan en wat onze snelheid is.”

“Als er maar acht races zouden zijn dan zou je iets meer risico nemen maar ik heb er vertrouwen in dat er meer races zullen afgewerkt worden. Het blijft echter afwachten of dat nog bijkomende races in Europa of ergens anders zullen zijn.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print