Ferrari voert nog steeds geen contractbesprekingen: “De focus ligt elders”

Ondanks het feit dat Kimi Raikkonen en Sebastian Vettel eind dit seizoen einde contract zijn heeft Ferrari geen haast om contractbesprekingen aan te vatten.

“We denken momenteel nog niet aan de contracten, we focussen ons op het kampioenschap,” aldus Ferrari-teambaas Maurizio Arrivabene.

“Zoals ik reeds vaak heb gezegd, we werken allemaal samen, inclusief de rijders. We zijn enorm gefocust op onze job en de contracten vormen daarbij geen probleem.”

Arrivabene kwam ook nog even terug op het standpunt van Ferrari over het gebruik van teamorders. Volgens Arrivabene worden beide rijders bij Ferrari op een gelijkwaardige manier behandeld.

“Als Ferrari zijnde kijken we naar het constructeurskampioenschap,” aldus Arrivabene. “Het rijderskampioenschap is hun ding. Ze zijn vrij om te doen wat ze willen, zo lang het maar een duidelijke richting uitgaat.”

“Anders hanteren we onze zogenaamde ‘rules of engagement’. Nu hebben we ze echter niet gehanteerd, en ook niet in Monaco,” waarmee Arrivabene meteen wil ontkennen dat Ferrari in Canada en Monaco teamorders hanteerde.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel hier jouw Max Verstappen merchandise !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022