“Ferrari zal het beste team zijn”

Wereldkampioen Jenson Button is alvast van mening dat de Italiaanse renstal in het eerste deel van het nieuwe seizoen de meesten punten zal behalen. Het vermogen van de F10 is de McLaren-rijder dus niet ongemerkt voorbijgegaan.
Dat de rijders de wagens van de concurentie gaan observeren is natuurlijk een onderdeel geworden van de sport. Of ze op dit ogenblik ook de kans krijgen om dat van dichtbij te doen is nog maar de vraag aangezien de grootste geheimen zeker nu niet aan het licht mogen komen.

Als we de verwachtingen van Jenson Button mogen geloven is de Ferrari F10 alvast de snelste wagen aan het begin van het nieuwe seizoen. Bij Mercedes GP zou vooral de achterzijde van de MGP W01 regelmatig vreemd gedrag vertonen.

“Ik ben gisteren enkele rijders gaan opvolgen wat hun rondentijden betreft en het is me opgevallen dat de wagen van Mercedes een vreemd gedrag vertoont tijdens het remmen. Indien hun wagen zwaar geladen was kan ik dit gedrag dan weer best begrijpen. De Ferrari F10 is dan wel weer een zeer constante wagen en ik verwacht dat men daar het sterkst zal zijn. Onze wagen, de MP4-25, is eveneens erg goed maar op bepaalde punten dienen we nog te verbeteren”, aldus Jenson Button.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}