FIA en FOTA vinden geen oplossing

De vergadering tussen de Formula One Teams’ Association (FOTA), FIA president Max Mosley en Bernie Ecclestone heeft niets opgeleverd.
De partijen zaten rond de tafel om te praten over de nieuwe reglementen voor volgend seizoen. Vooral de budgetbeperking die de FIA eind vorige maand voorstelde, was een doorn in het oog bij de teams. Er kwam echter geen oplossing uit de bus.

Max Mosley gaf volgende verklaring.

“Het was een vriendelijke vergadering maar het enige resultaat dat we hebben is dat de teams nu gaan nadenken over een alternatief voor de budgetbeperking. Het mag echter duidelijk zijn dat we de inschrijvingsdatum niet kunnen uitstellen aangezien die al bekend is gemaakt en we de potentiële nieuwkomers niet kunnen benadelen. Zolang de teams niet met een beter alternatief komen, blijven de regels zoals we ze hebben bekendgemaakt.”

Teams moeten zich volgende week inschrijven voor het seizoen 2010. Enkele teams dreigden er al mee omdat niet te doen zolang de budgetbeperking in het reglement staat ingeschreven.
a:0:{}
De deadline voor de inschrijvingen voor het seizoen 2010 loopt vandaag af en er zijn nog drie extra nieuwkomers die zich al hebben ingeschreven.
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023