FIA in beroep tegen opheffing ban Briatore?

Mogelijk zal de FIA in beroep gaan tegen de uitspraak dat de ban van Flavio Briatore wordt opgeheven. Briatore zette in 2008 het crashgate-schandaal op poten.
De kans is vrij groot dat Flavio Briatore er in de toekomst weer bij is! De Italiaanse zakenman was gisteren nog tevreden over de opheffing van zijn levenslange ban uit de F1 maar laat op de avond kwam de FIA al met een officiële verklaring aankloppen. Volgens de FIA wil men vooral vermijden dat er in de toekomst mensenlevens op het spel worden gezet en dat regels overbodig worden. De FIA overweegt dus in beroep te gaan.

“Om te beginnen heeft men de feiten niet echt gecontroleerd inzake het beroep van Flavio Briatore. Onze ban zou niet gelden doordat de FIA hier het recht niet toe zou gehad hebben. De FIA wenst vooral mensen uit de sport te houden die niet voldoen aan de regels en zeker indien er mensenlevens in gevaar worden gebracht. We bekijken momenteel onze mogelijkheden en zullen vervolgens overwegen om in beroep te gaan”, zo klonkt het bij de FIA.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}