Force India moet kiezen tussen Ferrari en Mclaren

Force India zal tijdens het weekend van de Grote Prijs van Brazilië bekend maken wie haar technische partner wordt in 2009. Die zou het team motoren en andere technische informatie moeten bezorgen.

Op dit moment krijgt Force India haar motoren van Ferrari maar de laatste weken gaan steeds meer geruchten in de richting van een samenwerking met Mclaren Mercedes. Force India teambaas Vijay Mallya belooft een beslissing tijdens of zelfs nog voor de Grote Prijs van Brazilië.

"We praten met Mclaren en Ferrari. Onze twijfels over een verlengde deal met Ferrari kwamen er nadat ze ons toevertrouwde dat het misschien niet mogelijk wordt om op tijd een klantenversie van hun KERS systeem te produceren. We willen het beste. Zowel op het vlak van KERS, motoren en versnellingsbakken. Als we besluiten om de overeenkomst met Ferrari te beëindigen dan zal dat in een goede verstandhouding gebeuren. Alles is daarvoor al geregeld. Als ze een schadevergoeding willen, zullen wij zeker niet weigeren om die te betalen," aldus Mallya

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen