Force India ontkent geruchten dat het de eerste race zal missen

Force India heeft formeel ontkend dat het de eerste race van het nieuwe F1-seizoen zal missen.

De voorbije dagen namen de geruchten toe dat Force India in financiële problemen zit. Meer zelfs, de renstal zou beide wintertests in Barcelona missen en ook niet aan de start verschijnen van de eerste race in Australië.

Force India ontkent nu dat het niet aan de start zal verschijnen van de eerste race van het nieuwe F1-seizoen in Melbourne. De renstal laat ook weten dat het wel degelijk van plan is om nog deel te nemen aan de wintertests. Het team is volop bezig om de VJM08 klaar te stomen tegen de tweede wintertest die in Barcelona plaatsvindt, al denkt de renstal eerder dat de VJM08 pas tijdens de derde en tevens laatste wintertest zijn baandebuut zal kennen. Ook die test vindt plaats in Barcelona.

“We zullen zeker en vast aanwezig zijn in Melbourne en plannen nog om te testen in Barcelona,” zei een woordvoerder van Force India tegenover Sky Sports.

Het team van Force India stelde wel reeds haar nieuwe livery voor tijdens een speciaal evenement in Mexico. Op de nieuwe wagen zelf is het echter nog steeds wachten. Sergio Perez en Nico Hulkenberg vormen het rijdersduo bij Force India.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}