“Force India zal de komende twee races erg sterk presteren”

Force India weet na een eerder matige seizoenstart haar prestaties serieus op te krikken en dat verwacht het ook in Spa en Monza te doen.
image

Spa-Francorchamps en Monza zouden twee circuits moeten zijn die erg goed bij de VJM04 passen. Beide circuits beschikken over lange rechte stukken die een hoge topsnelheid vragen, wat ideaal zou moeten zijn voor Force India.

De motoren van Mercedes illustreerden de voorbije races al dat ze op de rechte stukken tot de beste behoren. Dat gecombineerd met een goed aerodynamisch pakket zou er moeten voor zorgen dat Force India in Spa-Francorchamps en Monza haar beste resultaten van het seizoen weet neer te zetten. De verwachtingen liggen dus hoog bij Force India.

“We hadden reeds rekening gehouden met een moeilijke start van het seizoen omdat we tijdens de winter enkele cruciale zaken aan de wagen hadden gewijzigd. We mikten echter op een sterk slot van het seizoen. Momenteel bevinden we ons op het juiste pad. We willen nog heel wat punten behalen. Als we naar Spa en Monza kijken dan zouden dat twee circuits moeten zijn die bij ons passen,” zegt Sutil.

“Het is een goed teken dat onze downforce en stabiliteit van de wagen verbeteren. Dat zal ons helpen in Spa. We zijn immers één van de snelste wagens op de rechte stukken. DRS werkt ook goed dus in Spa en Monza kan dat ons mooie resultaten bezorgen.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}