Formule 1 bevestigt seizoen 4 van ‘Drive To Survive’ op Netflix in 2022

Netflix - Drive To Survive
Netflix - Drive To Survive

De samenwerking tussen de Formule 1 en Netflix die in de serie ‘Drive To Survive’ resulteerde is verlengd. Ook in de aanloop naar het F1-seizoen 2022 zal er een nieuw seizoen verschijnen waarin we kunnen smullen van de hoogtepunten van het huidige F1-seizoen.

Er komt dus een vierde seizoen van de succesvolle Netflix-serie ‘Drive To Survive’. De serie heeft er mee voor gezorgd dat de Formule 1 bekender is geworden bij het brede publiek, daarnaast heeft de serie er mee voor gezorgd dat de Formule 1 eindelijk ook in Amerika lijkt door te breken.

Tijdens het vierde seizoen zullen we ongetwijfeld opnieuw geconfronteerde met de coronamaatregelen, het uitstellen van het seizoen en uiteraard ook de intense strijd voor de titel tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen. Ongetwijfeld zal er ook heel wat aandacht besteed worden aan de aanrijding tussen Hamilton en Verstappen tijdens de Britse GP alsook de reactie van de rijders, teamleden en wedstrijdleiding.

Aftellen dus tot het nieuwe seizoen op tv verschijnt, maar eerst uiteraard nog genieten van de titelstrijd die komend weekend op Spa-Francorchamps verder wordt gezet.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print