Formule 1 Jaarspel 2020: Minimaal 7.000 Euro aan prijzen!


Zonder grote reglementswijzigingen voor 2020 belooft het een zeer spannend Formule 1-seizoen te worden. Uiteraard is Lewis Hamilton met zijn Mercedes de grote favoriet, maar Red Bull kan met Max Verstappen een serieuze bedreiging gaan vormen. Genoeg ingrediënten voor de Formule 1-fan om er eens goed voor te gaan zitten.

En dat wordt nog spannender met een eigen Fantasy-team. Zweeler heeft de Fantasy Formula 1 2020 met 7.000 euro aan prijzen en een hoofdprijs van 1.000 euro! Kies zes coureurs en drie teams binnen het budget en leun de rest van het jaar achterover. Bij Zweeler zijn er geen wissels of voorspellingen per Grand Prix. 

Klik hier om je te registreren en klik hier om direct naar het spel te gaan!

De coureurs en F1 teams kunnen het gehele seizoen punten scoren door in de top 20 van een race te eindigen. Daarnaast moet voorspeld worden wie de wereldtitel pakt bij de coureurs en bij de constructeurs voor bonuspunten. De deelnemer die na de laatste Grand Prix bovenaan staat, wint het spel en minimaal 1.000 euro!  

Daarnaast heeft Zweeler voor elke Grand Prix een kwalificatie- en racespel en kun je je kwalificeren voor het finalespel van de Race to Abu Dhabi. Deze heeft een eerste prijs van 2.500 euro! Het belooft dus een mooi Formule 1-jaar te worden.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}
Foto: Zweeler

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print