Foto’s: Weer een nieuwe vriendin voor Max Verstappen?

Max Verstappen lijkt niet alleen snel te zijn op de baan, maar ook ernaast. Na zijn korte relatie met het Belgische model Joyce Godefridi, zou Verstappen nu samen zijn met de Nederlandse Roos van der Aa.


Max Verstappen was gedurende enige tijd samen met de 23-jarige Zweedse Mikaela Ahlin-Kottulinsky. Op oudejaarsavond werd hun romantisch etentje nog verstoord door een hevige hotelbrand in Dubai. Enkele maanden later kwam er echter een einde aan hun relatie.

De 18-jarige Verstappen zou vervolgens samen geweest zijn met het Belgische model Joyce Godefridi, al kwam er kort daarna al snel het bericht dat ook die relatie voorbij was. En nu zou Verstappen volgens de Nederlandse website ‘Autobahn’ op liefdesvlak overduidelijk opnieuw niet lang hebben stilgezeten. De Nederlandse Roos van der Aa uit Tilburg zou immers de nieuwe vriendin zijn van Verstappen.

Tijdens het weekend van 10 en 11 september zou de nieuwe vriendin van Max Verstappen bovendien een bezoekje gebracht hebben aan het appartement van Verstappen in Monaco. Een foto op haar Instagram-account die in Monaco werd genomen lijkt het verhaal te bevestigen. Bovendien verdween een foto van Roos en Max die werd genomen op een Tag Heuer-event in Amsterdam van haar Instagram-account. Tag Heuer is een sponsor van het Red Bull F1-team.

Het plaatje lijkt dan ook te kloppen …


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer vandaag van uitzonderlijke aanbiedingen bij Bol.com!!!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022