“Frederic Vasseur heeft een huis in Maranello gekocht, Ferrari-deal is nakend”

Alfa Romeo Racing
Alfa Romeo Racing

Volgens de Italiaanse tak van ‘Motorsport.com’ heeft Alfa Romeo-teambaas Frederic Vasseur al een huis in Maranello gekocht. Een overeenkomst met Ferrari zou dichtbij zijn.

Frederic Vasseur wordt sinds de aankondiging van het ontslag van Mattia Binotto beschouwd als de grote favoriet om Binotto op te volgen. Volgens velen is de deal zo goed als in kannen en kruiken. De Italiaanse tak van ‘Motorsport.com’ bericht dat Vasseur al een huis in Maranello gekocht zou hebben.

De geruchtenmolen rond een overeenkomst tussen Vasseur en Ferrari draait daardoor alleen nog maar meer op volle toeren. Er wordt verwacht dat Ferrari voor het einde van het jaar Frederic Vasseur officieel als opvolger van Mattia Binotto zal bevestigen. Vasseur werkte bij Alfa Romeo al samen met Charles Leclerc.

Eind 2023 verlaat Alfa Romeo de Formule 1 en zal de renstal als Sauber een doorstart maken tot het in 2026 officieel het fabrieksteam van Audi wordt. Een eventueel vertrek van Frederic Vasseur zou betekenen dat het team op zijn minst een tijdelijke oplossing zou moeten zien te vinden.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print