Frederic Vasseur: “Veel te vroeg om Mick Schumacher aan Alfa Romeo te linken”

Haas F1 team
Haas F1 team

Mick Schumacher rijdt zijn eerste seizoen in de Formule 1 voor het Amerikaanse Haas F1 team maar de Duitser wordt steeds nadrukkelijker gelinkt aan een mogelijke overstap naar Alfa Romeo.

Met de beperkte middelen die Schumacher ter beschikking heeft, de Haas F1-bolide is de traagste op de grid en wordt niet verder ontwikkeld, liet hij toch al geregeld mooie dingen zien. Ook is Mick duidelijk de betere van beide Haas-rijders en moet Nikita Mazepin bijna constant onderdoen voor Schumacher.

Het zorgt er allemaal voor dat Mick Schumacher steeds nadrukkelijker aan een mogelijke overstap naar Alfa Romeo wordt gelinkt. Volgens Alfa Romeo-teambaas Frederic Vasseur is het echter veel te vroeg om daarover te speculeren.

“Het is veel te vroeg om het daarover te hebben,” aldus Vasseur. “We werken samen, er zijn tijdens de laatste twee à drie maanden van het seizoen enorm veel races, dus ik denk dat we pas tegen het einde van het seizoen erover zullen praten, niet daarvoor.”

Vasseur reageerde ook op de uitspraken van voormalig F1-baas Bernie Ecclestone die zei dat Mick Schumacher het Haas F1 team zal verlaten om volgend seizoen voor Alfa Romeo te rijden.

“Misschien weet hij meer dan ikzelf,” reageerde Vasseur gelaten op de uitspraken van Ecclestone.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023