Gasly: “Je voelt dat de Honda-motor beter is dan vorig jaar!”

Pierre Gasly blikt tevreden terug op de eerst testweek. Volgens de Fransman is de Honda-motor duidelijk ook beter dan de versie van vorig jaar.


Pierre Gasly maakte de overstap van Toro Rosso naar Red Bull Racing en reed ook vorig jaar met de Honda-motor. De Fransman is dus de ideale persoon om de prestaties van vorig jaar te vergelijken met de prestaties van dit jaar.

“Tot dusver is het zeer goed, we hebben de motor nog niet voluit gepusht maar je voelt nu al dat de motor beter presteert,” zei Gasly na de eerste tests.

“Dat is het belangrijkste. En de betrouwbaarheid ook, we hebben totaal geen problemen gehad. Ook wanneer je naar Toro Rosso kijkt is het veelbelovend.”

Gasly is dan ook zeer tevreden en kijkt er naar uit om ook komend week de Honda-motor en Red Bull RB15 verder aan de tand te voelen.

“We hebben na deze vier testdagen alleen maar goed nieuws. We moeten blijven werken. De anderen zijn echt snel maar momenteel testen wij heel wat dingen uit op onze wagen. Nu moeten we zien te begrijpen wat het beste werkt,” besloot Gasly.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol7daagsebol7daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print