Red Bull: “Geen plannen om Aston Martin als titelsponsor te vervangen”

Het ziet er naar uit dat Red Bull Racing na het vertrek van Aston Martin volgend jaar geen titelsponsor zal hebben.


Aston Martin was tot dusver titelsponsor van het Red Bull F1 team maar daar komt volgend jaar uiteraard verandering in. Aston Martin stopt de samenwerking met Red Bull immers om in 2021 met een eigen team deel te nemen aan de Formule 1.

Dat alles heeft uiteraard te maken met de overname van Aston Martin door een consortium rond Lawrence Stroll waardoor het Racing Point F1 team wordt omgevormd naar het Aston Martin F1 team.

Volgend jaar zullen we de Aston Martin-logo’s dan ook niet langer op de F1-bolides van Red Bull zien staan. In de plaats daarvan lijkt echter geen nieuwe titelsponsor te komen.

“We hebben geen titelsponsor die Aston Martin volgend jaar zal vervangen,” aldus Red Bull-teambaas Christian Horner

“We hebben nieuwe sponsors die we volgend jaar zullen introduceren maar Aston Martin zal uiteraard niet op onze wagen staan.”

“We hebben genoten van onze vier jaar samenwerking, waarvan drie jaar als titelsponsor. We hebben mee geholpen om het merk vooruit te pushen en we hebben duidelijk ook genoten van onze samenwerking met de Valkyrie.”

“Onze overeenkomsten zijn in het verleden samen met voormalig CEO Andy Palmer, die het team enorm gesteund heeft, gemaakt.”

“Met Lawrence die Aston Martin kocht is het uiteraard logisch dat ze de samenwerking stopzetten. We kijken er naar uit om de naam Aston Martin ook volgend jaar in de Formule 1 te zien.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022