Gelukkig Nieuwjaar !!!

Beste bezoeker,

het jaar 2008 zit erop en 2009 is aangebroken. Wij van F1journaal.be hopen dat u hebt genoten van de overgang van oud naar nieuw en wensen u het allerbeste toe in het nieuwe jaar.

Voor 2008 wensten we u een spannend F1-seizoen, eentje dat het seizoen 2007 zou evenaren, ook al dachten we dat dit zeer moeilijk zou zijn. Niets is echter minder waar, het seizoen 2008 was er letterlijk en figuurlijk eentje om van te smullen!

2008 zit er echter op en ondertussen kunnen we alvast opnieuw aftellen. Aftellen naar de allereerste race van het nieuwe F1-seizoen. Eerst hebben we echter nog de teamlaunches. Ferrari bijt net als vorig seizoen de spits af.

Ook voor F1journaal.be was 2008 een erg mooi jaar. Een jaar waarin het ganse team zich opnieuw voor de volle 100 procent heeft ingezet om u dagelijks van de laatste nieuwtjes te voorzien. Een jaar waarin er een record aantal nieuwsberichten werden gepost. Een jaar waarin we ook een record aantal bezoekers mochten verwelkomen.

Eind 2008 volgde dan voor ons de bekroning voor het jarenlange harde werk. F1journaal.be werd op 15 december uitgeroepen tot “site van het jaar 2008 – categorie Sport Amateur”.  Wij danken alle bezoekers voor hun vertrouwen en hopen dat wij u ook in 2009 opnieuw dagelijks mogen verwelkomen.

Alle medewerkers van F1journaal.be wensen u alvast een Gelukkig Nieuwjaar!