Gemengde gevoelens bij Lotus

Bij de renstal Lotus hebben beide rijders gemengde gevoelens aan de race van vandaag overgehouden. Jarno Trulli werd 17de terwijl Heikki Kovalainen diende op te geven.
De Italiaanse rijder Jarno Trulli is vooral tevreden over het feit dat hij voor beide Virgin-rijders de finish wist te bereiken. De wagen deed het vandaag wel niet zo naar behoren.

“Ik ben vooral tevreden over het feit dat we voor Virgin wisten te eindigen. De wagen voelde iets minder aangenaam aan dan de voorbije dagen. Ik heb niet echt een verklaring voor het gedrag van de wagen maar we toonden gelukkig wel aan dat onze verbeteringen hun werk hebben gedaan. Ik ben tevreden over mijn resultaat”, aldus Jarno Trulli.

image

Teamgenoot Heikki Kovalainen diende zijn wedstrijd vroegtijdig te staken. De Finse rijder kende een probleem met de versnellingsbak van zijn T127.

“Toen we de wagen wilden starten dook er plots een probleem om met betrekking tot de versnellingsbak. We kregen twee versnellingen gelijk ter beschikking en dat is niet gebruikelijk indien je de race wil voortzetten. Blijkbaar lag het probleem bij de software die verbonden is met de versnellingsbak. Zulke dingen gebeuren maar ik ben er sterk van overtuigd dat we in Monaco sterker voor de dag zullen komen. Hopelijk hebben we dan meer geluk”, aldus Heikki Kovalainen.

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}