“George Russell heeft Lewis Hamilton zijn karretje in de stront gereden”

Heeft George Russell met zijn sterke invalbeurt tijdens de GP van Sakhir de contractonderhandelingen tussen Lewis Hamilton en Mercedes verstoord?


Na de bevestiging van Yuki Tsunoda bij AlphaTauri zijn er nog twee racezitjes vrij bij Red Bull en Mercedes. Bij Mercedes lijkt Lewis Hamilton een certitude maar de zevenvoudig kampioen zijn besmetting met het coronavirus lijkt ernstige gevolgen te hebben op de contractbesprekingen met Mercedes.

George Russell zijn invalbeurt bij Mercedes was bijzonder sterk, zonder pech had Russell waarschijnlijk de GP van Sakhir gewonnen en dat is volgens Christijan Albers ook de toplui bij Mercedes niet ontgaan.

“Ik denk dat Hamilton sowieso minder betaald krijgt,” vertelt Albers in de Formule 1-podcast van ‘De Telegraaf’.

Feit is dat ook Daimler, het moederbedrijf boven Mercedes, door de coronacrisis drastisch moet besparen en waarom zou je Lewis Hamilton dan een forse salarisverhoging geven wanneer iemand als Russell bewijst dat hij ook zou kunnen winnen.

“Die corona heeft ervoor gezorgd dat eigenlijk de hele onderhandeling opnieuw begonnen is. Russell kwam erin en die heeft natuurlijk gewoon zijn hele karretje in de stront gereden,” gaat Albers verder.

“Leg maar eens uit aan Ola Kallenius, de baas van Daimler, waarom die ook opeens voorin mee kan rijden.”

Voeg daar nog eens aan toe dat Hamilton in tegenstelling tot veel andere rijders dit seizoen geen salaris heeft ingeleverd omwille van de coronacrisis en je weet dat de zevenvoudig F1-kampioen zijn onderhandelingspositie er niet beter op geworden is.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022