Geruchten groeien dat Ross Brawn Martin Whitmarsh zal vervangen bij McLaren

Zien we Ross Brawn binnenkort bij McLaren? De geruchtenmolen over een mogelijke komst van Brawn bij McLaren nemen alvast gestaag toe.
image
Dennis is voortaan hoofd van de McLaren Group en mogelijk laat dat zich meteen ook voelen bij de rest van McLaren en specifiek de F1-renstal. Zo zou niet uitgesloten worden dat Martin Whitmarsh als teambaas vervangen zou worden door Ross Brawn. Brawn kondigde eerder aan een sabbatjaar te zullen nemen.

McLaren wenst niet echt in te gaan op de speculaties maar het weigert ook een eventuele komst van Ross Brawn uit te sluiten, zo valt te lezen in de Britse krant The Telegraph.

Brawn heeft altijd laten uitschijnen dat hij een sabbatjaar wenst te nemen nadat hij in onderling overleg met Mercedes besloten had om de renstal te verlaten. Vervolgens zou Brawn rustig bekijken of hij eventueel zou terugkeren naar de Formule 1 en vooral op welke manier hij dat zou doen.

Van dat sabbatjaar komt dus mogelijk weinig sprake indien Brawn meteen aan de slag zou gaan bij McLaren. Voorlopig blijft het echter afwachten hoe de situatie bij McLaren verder evolueert.

Ron Dennis liet ongeveer een maand geleden echter wel al blijken dat hij informele gesprekken voerde met Ross Brawn. Mogelijk worden die gesprekken nu dus formeler …
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}