“Geruchten over Ferrari zijn een lachertje”

Daniel Ricciardo werd gelinkt aan een mogelijke overstap naar Ferrari maar de Australiër vindt de geruchten omtrent zijn mogelijke toekomst bij Ferrari een lachertje.

De speculaties over de toekomst van Kimi Raikkonen domineerden de voorbije weken het nieuws. Er ging bijna geen dag voorbij of er dook een nieuw gerucht op. Ook Daniel Ricciardo werd erin betrokken want er werd druk gespeculeerd over een mogelijke overstap van Ricciardo naar Ferrari.

Ricciardo zelf begrijpt de geruchten niet en laat in een interview met de officiële F1-website weten dat hij het een lachertje vindt. Wel vindt hij het leuk dat hij de voorbije weken eens over iets anders heeft kunnen praten met journalisten.

“Ik weet eerlijk gezegd niet waar de geruchten vandaan zijn gekomen. Het is echter compleet geëxplodeerd,” zei Ricciardo tegenover de officiële F1-website. “Ferrari is waarschijnlijk het enige topteam waar mogelijk een racezitje vrij is, wat volgens mij de reden is waarom mijn naam en die van enkele andere rijders aan hen gelinkt wordt.”

Ricciardo vindt het leuk dat zijn naam genoemd wordt, maar tegelijkertijd zou hij ook graag bij Red Bull blijven, dat hij nog steeds als een topteam beschouwt.

“Het is echt om te lachen. Weet je wat echt leuk is? Dat we nu eens over iets anders praten! Het is leuk om aan zo’n topteam als Ferrari gelinkt te worden. Het is ook leuk om te weten dat er interesse is van andere teams, maar ik rij momenteel ook voor een topteam,” besluit Ricciardo.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print