Lewis Hamilton mist finale Wimbledon door inbreuk op dresscode

Lewis Hamilton had een uitnodiging gekregen voor de finale van het Wimbledon tenniskampioenschap maar de Brit was een opvallende afwezige tijdens de finale.

On my way to Wimbledon to watch the final! Honoured to have been invited to watch the men's finals from the Royal Box! ߇̰߇§

Een foto die is geplaatst door Lewis Hamilton (@lewishamilton) op


Lewis Hamilton, die in Silverstone nog voor eigen publiek de GP van Groot-Brittannië op zijn naam wist te zetten, kreeg een uitnodiging voor de ‘Royal Box’. Hamilton was er dan ook snel bij om op Instagram een foto te delen van zijn uitnodiging. Trots als hij was postte hij even later een foto van zichzelf terwijl hij te zien was in een kleurrijk hemd met hoed.

Wimbledon. ߇̰߇§

Een foto die is geplaatst door Lewis Hamilton (@lewishamilton) op


De domper op de feestvreugde moest toen nog volgen want Hamilton mocht de ‘Royal Box’ op Centre Court niet betreden omdat hij niet beantwoordde aan de dresscode. Die dresscode vereist immers schoenen, een das en een overhemd. Maar aan die dresscode voldeed Hamilton dus duidelijk niet.

Pijnlijk voor Hamilton, die in het verleden al meermaals van Britse media en trendwatchers kritiek kreeg op zijn kledij wanneer hij ergens een gastoptreden maakte. Op Twitter en Instagram werd alvast de draak gestoken met Hamilton. Veel gebruikers stelden Hamilton dan ook de vraag wat hij van de finale vond. Ook vroegen ze hem of hij wist wie er gewonnen had.

“Door een spijtig misverstand aangaande de dresscode is Lewis enorm teleurgesteld dat hij de finale van Wimbledon heeft moeten missen,” aldus een woordvoerder van de Britse F1-piloot.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}