Giro d’Italia Spel: Minimaal 15 000 Euro aan prijzen!

Zweeler
Zweeler

Op zaterdag 8 mei start in Turijn de 104e Giro d’Italia. Drie weken lang wordt er gestreden om de roze trui in het schitterende Italiaanse landschap. Dit jaar staat er onder meer een Strade Bianche-etappe op het menu en een aankomst op de enorm steile Monte Zoncolan. Voor Remco Evenepoel wordt het de eerste poging om een grote ronde te winnen. Maar dan zal hij wel moeten afrekenen met mannen als Egan Bernal, Simon Yates, Mikel Landa en Vincenzo Nibali.

Bij Zweeler wordt het volgen van de Giro nóg intenser. Stel jouw eigen team samen en strijd mee om de eerste prijs van 2 000 euro! Daarnaast zijn er elke etappe geldprijzen te winnen en is er een jackpot van 2 500 euro voor degene die een team weet te maken dat in Milaan nog steeds op 0 punten staat. Een flinke uitdaging dus.?

Klik hier om direct naar het Giro d’Italia spel te gaan!

Waarom mee doen aan een Giro d’Italia Spel?

  • Het kost maar 10 euro en je krijgt er uren lang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de Giro zorgen jouw renners voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
  • Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen (1e prijs is minimaal 2 000 euro)! Er zijn minimaal 151 prijzen te winnen in het algemeen klassement!

Klik hier om je meteen te registreren!

If you like sports, you will love Zweeler!

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Select juli 2021Select juli 2021