“Goede samenwerking tussen Hamilton en Button zal niet blijven duren”

Volgens Mark Webber vergissen veel mensen zich door te verwachten dat de optimale samenwerking tussen Lewis Hamilton en Jenson Button gedurende het hele seizoen zal blijven duren.
Dat Mark Webber het dit seizoen vooral zwaar zal krijgen met zijn eigen teamgenoot Sebastian Vettel is een feit dat in 2010 volgens veel toeschouwers al werd aangetoond. Webber is bijvoorbeeld zelf van mening dat de relatie tussen beide rijders automatisch zal worden beïnvloed door de stand in het kampioenschap.

Op het eerste zicht lijken Jenson Button en Lewis Hamilton hun samenwerking bij McLaren dan weer optimaal uit te voeren. Of hun optimale samenwerking nog van lange duur zal zijn, dat blijft een vraag.

”Iedereen is van mening dat Jenson en Lewis niet concurreren met elkaar. Daar vergissen de mensen zich in want aan de top wil iedereen zelf winnen. Het is zeker niet makkelijk om altijd een goede relatie met je teamgenoot te hebben. Volgens mij heeft Jenson er nooit voor gekozen om als tweede rijder te dienen. Het duurt maar even voor de dingen bij McLaren zullen oplaaien”, aldus Mark Webber.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol7daagsebol7daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print