GP België verkoopt pak minder tickets dan verwacht

Vandaag gaat het weekend van de Grote Prijs van België van start. Met nog twee dagen te gaan tot de start van de race werden er nog maar 46.000 tickets verkocht. De organisatie van Spa-Francorchamps had een aantal van 70.000 verkochte tickets verwacht en kan nu enkel nog afwachten.

“Het is momenteel nog te vroeg om te oordelen en de race wordt trouwens pas verreden op zondag. We weten inderdaad nog niet zeker of we het aantal van 70.000 tickets kunnen verwezenlijken maar dat zal de komende dagen wel duidelijk worden. Je kan de situatie met het weer op Spa vergelijken”, zo vertelde een van de organisatoren.

Volgens het Belgische RTL zouden er in 2009 minstens 70.000 tickets verkocht moeten worden en anders zou de GP van België wel eens opnieuw in gedrang kunnen komen. Enkele uren nadat Michael Schumacher liet weten dat hij zijn comeback zou maken steeg de verkoop van de tickets op Spa enorm. Na de annulatie van comeback diende de organisatie gelukkig slechts 50 van de 3000 extra verkochte tickets terug te betalen. Dat kan je wel stellen dat de schade beperkt is gebleven.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}