GP van België Video Countdown

De GP van België is ondertussen van start gegaan met de vrije trainingen en daarmee is ook een einde gekomen aan deze countdown.
We hebben er lang genoeg op moeten wachten maar na de zomerstop is dan eindelijk het moment gekomen. De GP van België is begonnen. We hebben je in deze countdown een selectie gebracht van de mooiste en bijzonderste momenten die er op Spa hebben plaatsgevonden doorheen de geschiedenis van het circuit.

We kunnen alleen maar hopen dat ook de editie van 2011 ons mooie herinneringen zal opleveren en dat de GP van België nog lang op de kalender mag staan want we hebben het al dikwijls gezegd, er is geen enkel ander circuit dat kan evenaren aan dat van Spa. En waar zouden die vele autosportfans die een heel jaar uitkijken naar deze GP dan naar toe moeten?

Wij geven als afsluiter nog wat beelden uit het vorige decennium mee die nog maar eens aantonen dat er op Spa altijd wel wat te beleven valt. Veel plezier het komend weekend met ‘onze’ GP, of je nu naar Spa gaat of thuis voor de buis kijkt. Geniet ervan want voor je het weet moeten we weet een jaar wachten.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print