GP2 is voor Senna overbodig geworden

Bruno Senna blijft zijn huidige situatie positief bekijken. De Brazilaanse rijder zou naar verluidt nog steeds een grote kans maken op een zitje bij HondaF1 maar zal dan wel het nieuwe seizoen moeten aanvatten zonder getest te hebben. Nooit eerder maakte een rijder zijn debuut zonder echt te kunnen testen met de wagen dus Senna denkt dat hij een van de speciaalste debutanten ooit zal zijn.

“Indien ik mag rijden voor Honda zal de uitdaging zeer groot zijn. Ik denk niet dat er nog rijders zijn die zonder te testen een debuut wisten te maken. Ik hoop op een zitje bij Honda want de F1 is op dit ogenblik het beste voor me. Opnieuw gaan racen in de GP2 lijkt me niet zo nuttig voor mezelf”, aldus Senna.

Verder wist Bruno Senna ook nog te vertellen dat hij geen al te grote druk op zijn schouders verwacht omdat de supporters goed genoeg weten dat Honda eerst opnieuw zal moeten verbeteren. Indien Senna zijn kans krijgt bij het team zal hij het beste van zichzelf geven en wie weet op een dag wel in de voetsporen van zijn oom Ayrton Senna treden.

Op een slimme manier energie besparen? Klik hier!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner MDAMDA