Grand Prix van België Spel 2018: Minimaal 400 Euro aan prijzen!


Na een zomerstop van vier weken worden de motoren weer gestart voor de tweede seizoenshelft met een razend spannende titelstrijd tussen Sebastian Vettel en Lewis Hamilton. Nog negen Grand Prixs staan er op het programma en er wordt begonnen in ‘Verstappenland’.

Het circuit van Spa-Francorchamps, met de iconische Eau Rouge, zal oranje kleuren met duizenden fans van Max Verstappen. Een podium zou voor de Nederlander al een mooie prestatie zijn op een baan waar veel hoge snelheden gehaald worden. Mercedes en Ferrari zijn daardoor duidelijk de favoriet.

Waarom meedoen aan een Fantasy Formule 1 spel?
– Je betrokkenheid bij de Formule 1, zal nog meer toe nemen. Het draait niet om 1 coureur, maar om 6 coureurs die allemaal voor jou moeten presteren gedurende de Grand Prix.
– Het kost maar 5 euro en je krijgt een paar uur extra entertainment tijdens de race, en ook tijdens het puzzelen van jouw ideale F1 team!
– Als je de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen! Minimaal 20 teams winnen een prijs en de eerste prijs is 78 euro!
– Win 2.500 Euro met het Race to Abu Dhabi Spel 5 euro per team en er zijn 3 tickets te winnen dit weekend.

Het Belgian Grand Prix Spel 2018 zal gaan starten op zondag 26 augustus 2018 om 15:10 uur.

U heeft een budget van 133 miljoen euro om een team samen te stellen bestaande uit 6 coureurs. Coureurs scoren punten op basis van de uitslag van de race (racepunten) en het verschil met hun kwalificatiepositie (bonuspunten).

Stel dat je Lewis Hamilton gekozen hebt en hij kwalificeert als achtste en eindigt tweede in de race. Hamilton scoort dan 125 racepunten en 6 bonuspunten. 131 punten in totaal. Hij krijgt 6 bonuspunten omdat hij in de race zes posities gewonnen heeft ten opzichte van de kwalificatie.

Het spel kost 5 euro per team en we starten met minimaal 400 euro aan prijzen. De eerste prijs zal 78 euro zijn (15 AK prijzen).

Klik hier om je meteen te registreren!
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}
Foto: Zweeler

Profiteer nu van grote kortingen op Bol.com !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Wonen campagne 2022Wonen campagne 2022

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print